hits

Dagen går og jeg består

Dagen her har da snirklet seg av gårde den også sånn litt etter litt :) Jeg sitter å lurer på om jeg skal benytte kveldstiden på å faktisk jogge meg en tur... Det vil si, senere i kveld når de fleste holder seg innendørs :P 

Jeg er ikke av typen som syns det egentlig er så gøy å løpe når folk kan se meg... Hehe... Ja jeg er litt rar.. Jeg trives egentlig best i skogen, men det er så innmari bløtt der enda, så jeg får bare ty til veien.. 

Jeg er egentlig sliten av ingenting.. Har ikke vært utenfor døra nesten i hele dag, annet enn for å hente posten... Ikke har jeg børsta håret og ikke sminka meg heller... Ikke for det, jeg er ikke den typen som mååå sminke meg, ikke trenger jeg å børste håret heller... For det ser ikke så ille ut egentlig... Og bedre blir det ikke viss jeg gidder ut å jogge heller :) 

Akkurat nå har jeg sett på film egentlig, og bare stengt av den virkelige verdenen en stund... Det er så godt det også av og til, å ramle litt inn i filmverdenen hvor alt går ant! 

Men uansett... Dagen går og jeg består :) 

Ha en fortsatt fin ettermiddag :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammatilidamarie

mammatilidamarie

28, Melhus

Er en dame på 27 :) har en hærlig datter på 7 år :) giftet meg 17 august 2013 :) Jobber vær dag med meg selv for å få dagene med lidelsene, alvorlig depresjon, angst og ADHD til å gå rundt! Tøffe utfordringer men med et håp om å bli frisk! Liker også å boksing og løping som maraton! Min store hobby er strikking og håndarbeid, dog jeg ikke er så veldig flink ;) Dette er en blogg om alt mellom himmel og jord og litt til ;) Er også glad i det alternative og tror at det er mer en det vi ser blant oss ( noe jeg har erfart siden jeg var liten) Blant annet mitt liv som mamma, meg selv og kone ;) You don`t like it, you don`t read it! ;) Håper du nyter bloggen like godt som meg ;)

Kategorier

Arkiv